Oferte cazare Pensiune Belvedere Transfagarasan

Oferte cazare

Vizitati pagina de oferte ale

Pensiunii Belvedere.

Tarife Pensiune  Belvedere Corbeni

Tarife pensiune

Camera dubla:  150 lei/ noapte 
Camera tripla:   200 lei/ noapte
Suita:                 250 lei/ noapte
Camera 4 loc.:   220 lei/ noapte

Dotari / Servicii

Pensiunea este clasificata la trei margarete, are o capacitate totala de 41 de spatii de cazare (camere duble, triple si apartamente), restaurant, terasa exterioara, sala pentru diverse evenimente organizate si teren de sport.

Cazare

Spatiile de cazare sunt distribuite in doua cladiri distincte, camerele / apartamentele au televizor, acces wireless la internet, hol si baie proprie. Cazarea se face in camere duble cu paturi matrimoniale, triple (pat matrimonial si unul single) si apartamente. Camerele au fost proiectate pentru a oferi spatii generoase si luminoase care va intampina si asteapta sa profitati de acest loc.

Restaurant

Restaurantul este la parterul cladirii principale, are o capacitate de 100 locuri si este deservit de o bucatarie unde sunt preparate felurile de mancare, in principal cu ingrediente si produse din zona traditionala a Vaii Argesului.

Team-buliding-uri

Pensiunea dispune de doua locatii (restaurant si sala) ce pot fi puse la dispozitia grupurilor organizate pentru intalniri intre prietenii, actiuni de team building, etc..

Activitati recreative

In cadrul pensiunii exista un teren de fotbal cu iarba, zone pentru badminton, masa pentru tenis de masa, altele.